targi targi hotele o¶rodki
   targi wystawy
 
Organizatorzy imprez
Targi, wystawy

» Architektury i budownictwa
»   Edukacyjne
»   Ekonomiczne
»   Gastronomiczne
»   Informatyczne
»   Książki
»   Maszyn i urządzeń
»   Medyczne
»   Motoryzacyjne
»   Odzieżowo tekstylne
»   Produkcji
»   Rolnicze
»   Sportowe
»   Turystyczne
»   Usług
»   Inne

Dodaj informację o nadchodzących targach

Organizatorzy imprez:

»   Agencje artystyczne
»   Agencje hostess
»   Artyści
»   Catering
»   Dekoracje
»   Fotografia / wideofilmowanie
»   Imprezy dla dzieci
»   Imprezy integracyjne
»   Imprezy okolicznościowe
»   Imprezy plenerowe
»   Imprezy sezonowe
»   Imprezy towarzyszące
»   Miejsca imprez, spotkań
»   Obsługa techniczna
»   Ochrona i bezpieczeństwo imprez
»   Oprawa muzyczna imprez
»   Organizacja bankietów
»   Organizacja imprez masowych
»   Organizacja konferencji
»   Organizacja szkoleń
»   Organizacja targów
»   Organizacja wesel
»   Przebrania
»   Spotkania firmowe
»   Tłumaczenia
»   Touroperator
»   Wyposażenie spotkań, imprez
»   Inne

Dodaj Twoją ofertę w tym miejscu

polecamy ciekawe



 
 
Z tagiem targi gastronomiczne są związane artykuły w liczbie: 19
Trwają przygotowania do XVIII Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2014, najważniejszego wydarzenia w branży HoReCa. Znaczna część powierzchni wystawienniczej jest już sprzedana lub zarezerwowana. Jeszcze tylko do końca listopada organizator, firma MT Targi Polska, umożliwia zakup powierzchni ze zniżką.
Desery i kawa na EuroGastro 2013
Wysłano 2013-03-19 11:33:37
XVII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro już za 2 dni. Nieodzownym elementem tej imprezy jest sektor kawowy, a całości dopełniają pokazy cukiernicze. To ważne spotkanie branży HoReCa odbędzie się w dniach 20-22 marca 2013 w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie przy ul. Marsa 56c.
Za nami trzy edycje targów Gastro-Hotel - w Kołobrzegu, Mikołajkach, Zakopanem.  W sezonie jesiennym zaprosiliśmy branżę gastronomiczną i hotelarską na targi do Wrocławia.
Jolanta Kwaśniewska na Targach EuroGastro
Wysłano 2012-03-16 12:17:24
Pierwsza Dama i założycielka Fundacji „Porozumienie bez Barier” – Jolanta Kwaśniewska weźmie udział w licytacji czekoladowych jaj wykonanych przez znakomitych cukierników: Bożenę Sikoń, Tomasza Dekera oraz Pawła Mieszałę i ozdobionych przez znane osoby, która odbędzie się 22 marca podczas XVI Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2012. Dochód z licytacji zostanie przeznaczony na cel charytatywny.Czekoladowe jaja wykonane przez mistrzów cukiernictwa zostaną zlicytowane drugiego dnia targów EuroGastro o godzinie 14:00.
Pierwsze wzmianki o czekoladzie pojawiły się już w 900. roku przed naszą erą. Pięć wieków później, starożytni Majowie uznali ją za przysmak bogów. Pierwszym Europejczykiem, który jej skosztował był Krzysztof Kolumb... Dziś czekolada stała się niezwykle popularna na całym świecie, dzięki swoim właściwościom odprężającym, przeciwdepresyjnym, ale przede wszystkim dzięki niepowtarzalnemu smakowi i aromatowi, który stał się nieodłącznym elementem wielu deserów i słodkich smakołyków. Wyjątkowe propozycje zastosowania czekolady, podczas nadchodzących targów EuroGastro 2012 przedstawi trzech mistrzów cukiernictwa: Bożena Sikoń, Tomasz Deker oraz Paweł Mieszała. Pokazy cukiernicze odbywać się będą we wszystkie dni targowe, od 21 do 23 marca, w Centrum Targowo Kongresowym przy ul. Marsa 56c w Warszawie.
Baba, kiszka, kindziuk i słynny na całą Polskę sękacz, to tylko niektóre z rarytasów tradycyjnej podlaskiej kuchni. Smaki Podlasia są niezwykle urozmaicone. Polskie obyczaje uzupełniają tu wpływy kuchni litewskiej, białoruskiej, tatarskiej, a nawet zachodnioukraińskiej. Charakterystyczne dla tego regionu dania, tradycyjne receptury kulinarne i ciekawostki lokalnej kultury zaprezentuje podczas nadchodzących Targów EuroGastro 2012 szef kuchni i dyrektor gastronomii w hotelu Warszawa Spa&Resort w Augustowie – Marcin Budynek. Pokaz „Kuchnia pachnąca tradycją, czyli prezentacja kultury i tradycji kulinarnych Podlasia” odbędzie się 23 marca w hali wystawienniczej Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.
Już w najbliższą niedzielę startuje trzecia edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2012.
Targi GASTRO-HOTEL to impreza, która odbywa się każdego roku w pięciu miastach Polski, słynących z wzmożonego ruchy turystycznego. 6 kwietnia zawitała do stolicy Podbeskidzia- Bielska- Białej.
7 kwietnia 2011 roku w stolicy Podbeskidzia - Bielsko-Białej, odbył się wielki finał Kulinarnej Uczty Gastro-Hotel z Markiem Widomskim w kategorii Dania Bankietowo – Cateringowe. Sponsorami konkursu były firmy: Oerlemans, Plastmet, Lamb Weston oraz Festa Tech.
Jubileuszowy sukces EuroGastro 2011
Wysłano 2011-04-01 11:19:29
Ponad 19 tysięcy zwiedzających wzięło udział w największym w Polsce wydarzeniu dla branży HoReCa - XV Międzynarodowych Targach Gastronomicznych EuroGastro 2011, które odbyły się w dniach 23-25 marca w centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie. Wśród nich znaleźli się m.in. właściciele i zarządzający restauracjami, kawiarniami, pubami, barami szybkiej obsługi, placówkami zbiorowego żywienia, firmami cateringowymi, hurtowniami czy marketami, a także kucharze i szefowie kuchni. Na stoiskach kompleksowe oferty produktów i usług dla gastronomii prezentowało 261 wystawców z 14 państw. Zwiedzający po raz pierwszy właśnie na EuroGastro mogli zapoznać się z nowościami wprowadzanymi na polski rynek. Ponadto, wydarzenie urozmaicały liczne konkursy, pokazy i mistrzostwa, podczas których wyłoniono najlepszych baristów, kucharzy czy kelnerów. Honorowy patronat nad XV edycją targów EuroGastro objął Waldemar Pawlak, Minister Gospodarki.
  STRONA GŁÓWNA | DODAJ TARGI | HOTELE / OŚRODKI | KONTAKT | ARTYKUŁY